رله فیندر چیست؟

رله کمکی فیندر مانند کنتاکتور دارای یک بوبین و تعدادی کنتاکت می باشد و هنگامی که بوبین ها برق دار شدند کنتاکت ها تغییر وضعیت می دهند. به طور کلی رله ها مانند کنتاکتورها عمل کرده و برای قطع و وصل جریانهای کوچک در مدار فرمان مورد استفاده قرار می گیرند. از ویژگی های بارز این رله های شیشه ای می توان به قیمت مناسب، ابعاد کوچک و طول عمر بالا اشاره کرد.

شرکت فیندر با هدف تولید رله‌ های صنعتی در سال ۱۹۵۴ تأسیس گردید. ساخت اولین رله در این شرکت به ۵ سال قبل از تأسیس آن یعنی سال ۱۹۴۹بازمی‌گردد. از آن سال تاکنون فیندر بیش از ۱۲٫۵۰۰ کالا در زمینه‌ های صنعتی و هوشمند سازی تولید نموده است و در همه قاره‌ها و اکثر کشورهای مهم صنعتی دنیا، نمایندگی مستقیم فروش دارد.

 

 

قیمت رله شیشه ای 10 آمپر فیندر 8 پایه 2NO2NC ولتاژ کنترلی 220VAC مدل finder  60.12.8230.0040 - تسلا کالا

 

انواع کاربرد ها و مزایای رله فیندر
 
P.C.B.  رله ها
     رله های صنعتی
     ماژول های رابط
     رله حالت جامد (SSR)
     رله های مانیتورینگ
     دستگاه های محافظت در برابر حرکت (SPD)
     منابع تغذیه
     رله های وابسته به نور   

مزایای رله فیندر

از آنجایی که ماهیت رله مغناطیسی است برای حفاظت از مدار بسیار مناسب است، برای این که قسمت قدرت با جریان های بالا را نسبت به مدارالکترونیکی فرمان ایزوله می کند.با توجه به ساختار رله ها، آنها می توانند چندین آمپر را تحمل کنند از این رو نسبت به ترانزیستورها مقرون به صرفه تر است.یکی از مزیت‌های مهم رله خودکار بودن آن است یعنی بدون نیاز به دخالت انسان می‌تواند یک مدار را قطع یا وصل کند، برای انجام این کار به سیگنال‌های متعددی نیاز است.

معایب رله

تغییر وضعیت این قطعه ممکنه با تولید جرقه همراه باشد، همین امر باعث شده تا برای محیط های دارای گازهای قابل اشتعال و مواد شیمیایی منفجره یا حساس به الکتریسیته مورد استفاده قرار نگیرد،از آنجایی که رله وسیله ای مکانیکی است بنابراین از سرعت عملکرد بالایی برخوردار نیست، برای این که در بسیاری از موارد به ویژه جریان های بالا زمانی که صحبت از امنیت می شود، این وسیله قادر به پاسخ گویی سریع و یا عملکرد سریع نیست. برای کارکرد انواع رله حداقل به یک میزان ولتاژی نیاز است.

وقتی ولتاژ پایین باشد، رله قادر به انجام کار نخواهد بود. هنگام استفاده از رله‌ های الکتریکی در حالت کلی نباید کنتاکت‌ های رله را برای کار در جریان‌ های بالا با یکدیگر موازی کرد. زیرا رله‌ هایی که به صورت مکانیکی عمل می‌کنند دقیقاً در یک لحظه و به صورت همزمان باز یا بسته نمی‌شوند. در نتیجه، ممکن است یکی از رله‌ ها،حتی برای یک لحظه کوتاه، دچار اضافه جریان شده و رله آسیب ببیند.